Alegerea produselor
Pentru a putea comanda produse trebuie sa aveti un cont de utilizator si sa va autentificati – vezi cont client. Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse si alegeti echipamentele dorite.
Cand ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra, apasati "Adauga in Cos" din partea dreapta a ecranului.
Veti fi anuntat ca produsul ales a fost adaugat in cosul dumneavoastra de produse. Nu uitati sa alegeti accesoriile si produsele compatibile pentru a va asigura ca maximizati beneficiile produsului ales.
Cea mai simpla metoda de a finaliza cumparaturile este apasand butonul "Finalizeaza comanda" din bara galbena din josul paginii. O alta varianta este sa dati click pe "Cos de cumparaturi" – coltul dreapta sus si apoi sa apasati butonul "Verifica".
In pagina cosului de cumparaturi aveti posibilitatea sa revedeti produsele alese si preturile, sa actualizati cantitatea, sa adaugati produse revenind in magazin sau sa stergeti din produsele deja selectate.

Comanda
Aceasta etapa este extrem de simpla si dureaza 1 – 2 minute.
Completati datele firmei sau alegeti sa folositi datele introduse ulterior, completati adresa unde doriti sa va livram produsele, alegeti modalitatea de plata si apasati butonul "Trimite comanda".
In prealabil asigurati-va ca ati bifat casuta Accept “Termenii si conditiile”.

Va rugam asteptati...

Produsul a fost adaugat in cosul de cumparaturi. Felicitari! Cumperi produsele la cel mai mic pret.
Continua cumparaturile
Finalizeaza comanda

Produsul a fost eliminat cu succes.