Produsele se livreaza in termenul indicat in comanda la adresa indicata prin intermediul departamentului de livrari Inoxstar sau prin curierat.


Termenul de livrare mentionat pe site este calculat in zile lucratoare Luni – Vineri, 5 zile lucratoare / saptamana. Termenul de livrare se calculeaza de la data efectuarii platii in cazul platii cu cardul sau, in cazul comenzilor platite prin OP, de la momentul incasarii platii.

Termenul de livrare este pentru majoritatea cazurilor de 24 de ore daca comanda si efectuarea platii are loc pana in ora 12. Daca comanda si efectuarea platii au loc dupa ora 12:00 sau daca obiectul comenzii il constituie echipamente voluminoase, livrarea poate dura pana la 48 de ore.

Produsele comandate se livreaza in toata tara in termenul de livrare specificat la efectuarea comenzii.

In cazuri exceptionale vi se va comunica un termen de livrare diferit fata de cel obisnuit. 

Procesarea comenzilor in perioada sarbatorilor legale poate creste cu 3 zile peste perioada nelucratoare.

Produsele sunt asigurate pana la momentul primirii de catre client.

Plata transportului se face conform calcutorului de transport afisat pe site.

Livrarea echipamentelor se va face la nivelul parter, intrarea in cladire. Livrarea nu include manevrarea pe scari, cu liftul sau la etaje superioare ale cladiri acestea fiind in responsabilitatea clientului. Totodata, clientul este raspunzator ca produsele comandate sa incapa prin caile de acces, Inoxstar neavand nicio responsabilitate in eventualitatea ca dimensiunea cailor de acces este insuficienta pentru introducerea produselor in spatiul destinat. Orice costuri ca urmare a unei livrari esuate vor fi suportate de client. Livrarea nu include despachetarea, pozitionarea sau asamblarea produselor.

In acest moment, comenzile efectuate prin intermediul site-ului se livreaza exclusiv pe teritoriul Romaniei. Pentru comenzi si livrari in afara granitelor Romaniei va rugam sa ne contactati la numerele de telefon afisate in sectiunea Contact
.

Va rugam asteptati...

Produsul a fost adaugat in cosul de cumparaturi. Felicitari! Cumperi produsele la cel mai mic pret.
Continua cumparaturile
Finalizeaza comanda

Produsul a fost eliminat cu succes.